V našem podjetju smo se specializirali za izvedbe in popravila cevovodov za kanalizacijo, vodovod, plin, električnih in telekomunikacijskih vodov po modernih postopkih, brez izkopov.

Točkovne sanacije cevovodov Natisni

Postopek uporabljamo za sanacijo točkovnih poškodb cevovoda premera od 150 mm do 1200 mm. Na površino »valjastega balona« namestimo tkanino iz steklenih vlaken, ki je prepojena z dvokomponentno smolo. Ob razširitvi balona v cevi se tkanina popolnoma prilagodi površini poškodovane cevi. Z nastavitvijo ekspanzijskega pritiska je mogoč iztek dela smole iz cevi in njen vnos v razpoke cevovoda, tako, da cementira in utrdi površino.

Po zaključku procesa strjevanja tkanine iz balona izpustimo zrak ter ga izvlečemo iz cevi. Na saniranem mestu ostane popolnoma gladka notranja prevleka, ki minimalno zoži prvotni notranji presek. Namesto tkanine lahko uporabljamo tudi nerjavečo pločevino.
 

A0000015     A0000018                     

 

 

 

 

 

 

 

pred sanacijo                                                                                                                                                       po sanaciji

 

Postopek zagotavlja:

  • odlične mehanske lastnosti saniranih delov
  • obnavljanje statične kontinuitete cevi
  • hidravlično tesnjenje
 
Spletne storitve NETLIFE - Vse na enem mestu