V našem podjetju smo se specializirali za izvedbe in popravila cevovodov za kanalizacijo, vodovod, plin, električnih in telekomunikacijskih vodov po modernih postopkih, brez izkopov.

Pregled cevi s kamero Natisni

Pregled cevi s TV kontrolnim sistemom

Detaljni pregled cevovodov opravljamo s pomočjo specialne kamere, ki je sestavni del sodobne računalniške opreme za detekcijo obstoječega stanja. Na osnovi video posnetkov lahko ugotovimo stopnjo in odseke poškodb ter njihovo popolnoma točno lokacijo. Tehnološko staranje, lokalizirane poškodbe strukture in tesnjenja oziroma tujki, ki so prisotni v cevovodih ovirajo normalen pretok raznih medijev ter povzročajo ogrožanje naravnega okolja. Zaključni del pregleda cevovoda sta poročilo in videoposnetek o dejanskem stanju. Posneti podatki služijo kot osnova pri izbiri optimalne možnosti sanacije posameznega primera. Podatke računalniško obdelujemo v samostojni in neodvisni mobilni enoti. Z razpoložljivo tehnološko opremo lahko izvajamo osnovne detekcijske preglede in manjše vzdrževalne posege na cevovodih premera od 100 do 2000 mm.


video1robot1
nadzorna soba                                                                            robot s kamero

Ugotovitev dejanskega stanja

Vzroki poškodb:                                                           

- zaradi slabe kakovosti del v fazi izgradnje ali tehnološkega staranja pride do rasti korenin v cevi

- zaradi statičnih obremenitev prihaja do razpok in posedanja cevi

k-hp-rK-rs


Meritve podolžnih profilov kanalov

Meritve so najbolj primerne in aktualne pri novogradnjah. Postopek se uporablja za sanacijo obstoječih kanalov za kontrolo naklonov cevovodov.


MPPK1_smallMPPK2_small
izpis meritev (klik za večji sliki)

Poročilo o stanju cevovoda

Sestavni del pregleda cevi je poročilo, izpis stanja cevovoda.

izpisi

izpis1_small
(klik za večjo sliko)

 
Spletne storitve NETLIFE - Vse na enem mestu