V našem podjetju smo se specializirali za izvedbe in popravila cevovodov za kanalizacijo, vodovod, plin, električnih in telekomunikacijskih vodov po modernih postopkih, brez izkopov.

Mestna občina Celje 2009 Natisni
Začetek izgradnje vodovoda za 15 gospodinjstev v zaselku Plata

 Celje, 3. julij 2009 - Hoja po pešpoti na Celjsko kočo bo od ponedeljka, 6. julija 2009, do predvidoma 10. avgusta 2009, zelo ovirana in v določenih terminih celo onemogočena. Ob pešpoti od priljubljenega hotela Celjska koča do izvira vode pri t. i. stari bukvi se bo namreč začela izgradnja 1400 metrov dolgega vodovoda za 15 gospodinjstev v zaselku Plata.

Investitor projekta - Mestna občina Celje želi z vodovodom Celjska koča - Plata zagotoviti nemoteno oskrbo s pitno vodo in zadostne količine le-te za približno 15 gospodinjstev iz zaselka Plata v kraju Pečovnik pri Celju. V ta namen je bila 22. maja 2009 podpisana pogodba z izvajalcem gradbenih del Gradnje Polak, Gabrijel Polak, s.p., ki je bil izbran na javnem razpisu. Investicijo bo v imenu Mestne občine Celje vodilo celjsko javno podjetje Vodovod - Kanalizacija d.o.o.

Izvajalec del Gradnje Polak tudi vljudno prosi vse pohodnike, da v času gradbenih del uporabljajo druge poti za dostop do Celjske koče, zlasti od 13. julija dalje, ko se bodo predvidoma začela gradbena dela na najožjem delu poti - to je od konca ravnine pri dnevnem baru Na plati, kjer bodo tudi stale opozorilne table, prehod pa bo preprečeval gradbeni trak za zaščito gradbišč. Za razumevanje se Mestna občina Celje vnaprej zahvaljuje.

mocelje

Investicijo v vodovod Celjska koča - Plata v vrednosti 95.000 EUR (brez DDV) bo v celoti financirala Mestna občina Celje.

 

vir: http://moc.celje.si/uprava/cgi/MOC.cgi?page=novica&id=924

 
Spletne storitve NETLIFE - Vse na enem mestu